เนื้อเพลง พ่อบักเบนซ์ – สนุ๊ก สิงห์มาตร

เพลง : พ่อบักเบนซ์

ศิลปิน : สนุ๊ก สิงห์มาตร

เนื้อเพลง :

(เกริ่น) ว่า..สิป๋า..เมียเค้า หนีไปเอาเมียใหม่ สงสารใจบักเบนซ์ เห็นแล้วเฮ็ดบ่ลง ย่านไปหลงคารมย้อง ก้อนทองกลายเป็นก้อนกั่ว(ตะกั่ว) บาดท่าเพิ่นมีผัว ตั๋วให้ป๋าแม่บักเบนซ์ เป็นปมด้อยข้อยนั่งงง หลงคารมสาวผมสั้น ย่านปันใจให้แล้วเบื่อ ตั๋วให้แยกทางเมีย ผู้เสียใจแม่นบักเบนซ์ เป็นกำพร้า สิว่าไผ คนไคเอยนี่น้อ…

คนอีหยังมาเป็นตาซังเอาฮ้าย ประทับในหลายริมฝีปากบางๆ พูดแบบนี้กับกี่คนแล้วนาง ย่านเดินหลงทาง เอวบางบ่เอิ้นคืน ใจหนึ่งฝืนอีกใจก็จดจ่อ ลับๆล่อๆ พอวุ่นวายสับสน อยากป๋าเมียเก่าเอาคนใหม่มายล กะคิดหลูโตนลูกหนึ่งคนไผสิเอา

(ลำ) ซังเมียเฒ่าบ่เอางานคือบ้านเพิ่น ผัวหาเงินให้ใช้ทางไพ่พั่นบ่วาง ลูกก็จ้างให้คนอื่นดูแล เว้าแวๆเสียงดังคือต่างหลังไกลล้ำ คำคนเว้าตัดผมผิดเจ็ดมือโป่ง เอาเมียผิด คิดจนตาย คือปูไต่ขอบด้งโงโค้งที่เดิม คิดอยากเริ่มเอาคนใหม่มานอนเฮียง ยังเป็นเพียงความฝันหวั่นใจในคำเว้า

รักเจ้าตั้งแต่เราพูดกัน ฮักสาวผมสั้นตั้งแต่วันแรกเจอ แต่บักเบนซ์ยังเตือนใจไม่ให้เผลอ เอาอย่างนี้ไหมเออ ได้บ่ขอถามก่อน เลิกกับเขาเจ้าต้องเอาอีหลี อย่าให้เลิกฟรีอ้ายอยากมีลูกอ่อน อย่าเว้าเล่นต้องเป็นที่แน่นอน ตกลงกันก่อนจั่งสิถอนสมอ

ย่านบักเบนซ์มันเป็นกำพร้า ใหญ่ขึ้นมาขาดแม่ยังพ่อ

ตกลงไหมเงื่อนไขที่อ้ายขอ แม่นวลละออ ได้บ่ขอถามก่อน

(ลำ) นอนฝันพ้ออีหลีน้อ คือคำว่าสิป๋าแม่บักเบนซ์เป็นของเจ้าแต่ผู้เดียว หากบ่เบี้ยวเลิกเอี่ยวกับเขา เว้าอีหลีเด้ชาย ข้อยเบื่อหลาย…เด้เมียเก่า…เอย

Be the first to like.
loading...